lördag 19 september 2009

Växthuset - Steg för steg

Här jobbas det för fullt. I dag ska taket på...


Och stommen ska målas....


Och golvet ska läggas.


Jo det har varit full fart i dag, så vi är lite småsega och nöjda. Vi har i huvudsak använt material som blivit över från tidigare byggprojekt, men r vi behöver komplettera med lite mer sten. När all sten är på plats får farbror glasmästare komma på besök. Känns som om vi borde bli färdiga inom ett par veckor.

2 kommentarer:

 1. Ja, vad säger man, fin blogg, annars hade jag inte varit inne här! Det börjar bli lite "dött" i min del av bloggsosfären just nu så nu är jag pågång att leta nya "offer" att terroriser med mina ökända mastodontkommentarer (ler). Nej, du behöver inte vara orolig, ingen komplett galning, bakom dessa rader, men bara nästan! Trädgårds Annika och jag är kompisar sedan något år och nu när jag är inne och tittar på hennes livsbejakande blogg så hittar jag dig i kommentarsfältet. Att visa en bild på sig själv och att du dessutom ler på den måste tyda på "godheten" personifierad (ler)
  Sådana här "trevare" skriver jag då och då, en på 10 ger svar och en på 100 vidgar min "bloggsosfär"!
  Ja, jag som skriver dessa rader heter Peter Olofsson och har en blogg som sedan länge spårat ur totalt, det började som en "prylblogg" men numera mest fyllt med en massa annat tyckande, ibland så återfaller jag både till "växtlighet" och "prylar", bloggen startades upp för att locka in lite folk till min lite viktigare "medicinblogg" www.jernsaxen.blogspot.com en blogg som startades upp för att gör min "Lilla Frus" liv bättre. (Har lyckats, så bloggandet är inte förspilld kvinnokraft som en psykolog skrev för ett tag sedan).
  Oj, det blev långt det här, gör vad du vill med dessa rader, men fortsätt att le, en bristvara i dagens samhälle!
  Mvh ifrån OumberligePeter!

  SvaraRadera
 2. Åhh, vad spännande med en till som bygger växthus. Ni har ju visserligen kommit lite längre och bygger det ju som en del av huset, men det vore kul att få reda på vad ni har lärt er. Vårt byggande sker först till våren, då jag kommer bli smått tokig över att det inte är färdigt än. Pojkvännen tog ju över mitt blomlådeprojekt när de översta delarna skulle snyggas till och efter mycket slipande och spacklande är det fortfarande inte färdigt. Tydligen skulle det målas en gång till ock kanske slipas igen, påstod han .... Läser du min blogg så förstår du hur lång tid det har gått. Jag vågar inte ens ta reda på det. Istället är jag nu spänd av förväntan över att få se mer av ert bygge.

  SvaraRadera